Wilt u het werk van het Hospice steunen? Maak dan uw keuze:

Het is geweldig als je de Vereniging Vrienden van Hospice Almere wilt ondersteunen. Dat kan op twee manieren zoals hieronder aangegeven. Met uw steun kunnen wij nog meer en betere zorg en liefde geven aan de mensen die in ons Hospice wordt verzorgd.

Giften zijn aftrekbaar voor de belastingdienst onder vermelding van ANBI/RSIN nr. 817880884 t.v.n. Vereniging Vrienden van Hospice Almere.

Donaties en giften kunt u storten op IBAN: NL25RABO  0122757858 t.n.v.  Vereniging Vrienden van Hospice Almere

Is een donatie aan de vrienden van Hospice Almere aftrekbaar?

Wij hebben als Vereniging Vrienden van Hospice Almere een ANBI status. Een ANBI is een Algemeen Nut Beogende Instelling, een instelling die zich voor minstens 90% inzet voor een algemeen belang ofwel niet commerciële inzet. Ook mag de instelling met het geheel van haar algemeen nuttige activiteiten geen winstoogmerk hebben. Lees meer over “fiscale voordelen en belastingvrij doneren

Voor specifieke informatie op maat kun je het beste contact opnemen met uw belastingadviseur of accountant. Meer informatie over belastingvrij schenken leest u op de site van de Belastingdienst.

Donatie

Eenmalig of periodiek doneren aan de Vrienden van Hospice Almere kan vanaf elk bedrag. Dit kan door uw bank opdracht te geven om maandelijks, of per kwartaal, of jaarlijks een bedrag op de rekening van onze vereniging te storten. U bepaalt zelf hoelang u wenst te doneren. Ook is het natuurlijk mogelijk om een eenmalige donatie/gift aan onze vereniging over te maken. Daarnaast kunt u bij de donatie/gift kenbaar maken of deze een specifiek karakter heeft. Bijvoorbeeld aan te wenden aan een activiteit voor onze vrijwilligers, of het verder aankleden van het Hospice.

Lid Vrienden van Hospice Almere

Wordt lid van de Vrienden van Hospice Almere en maak het mogelijk om onze bewoners een mooie laatste fase te bezorgen.

Als  particulier bent u al lid voor € 30,00 per jaar. Meer mag uiteraard ook.

Gratis donatie via sponsorkliks:

Wilt u doneren maar heeft u niet de extra middelen maar besteld u wel regelmatig online? Dan is dit de mogelijkheid om, zonder dat het u geld kost, de Vereniging Vrienden van Hospice Almere te steunen. Wij zijn namelijk sponsordoel van SponsorKliks. Wanneer je via Sponsorkliks naar uw favoriete  webshop gaat, bijvoorbeeld naar Bol.com of enig andere, en je via die weg je aankopen doet dan betaal jij niets meer maar doneert Sponsorklicks wel een klein percentage van uw aankoopbedrag aan de Vrienden van Hospice Almere. Het kost u dus NIETS enkel een extra klick.

  • Plaats de volgende link midden op je bureaublad om inkopen op internet te doen. Pas de naam aan op “kopen op internet”, zodat u makkelijk leert om via die weg inkopen te doen en telkens met een klein bedrag Hospice Almere te steunen. Nodig familieleden vrienden en kennissen uit hetzelfde te doen.

Link naar Sponsorklicks: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=9123&so=ma

Nalaten erfenis:

U kunt het Hospice ook opnemen in uw testament en begunstigen middels een legaat of een erfstelling. Zo kunt u met ons zorgen voor de continuïteit van het Hospice Almere in de toekomst. Hiervoor dienst u contact op te nemen met uw notaris die u kan informeren over het nalaten aan een goed doel.

Menu